Navigatie

Trouwposters: een onvergetelijk aandenken

Wedding Time? PosterTime! Voor veel mensen is de huwelijksdag een van de mooiste dagen van het leven. Een dag omringd met vrienden en familie in een mooie trouwjurk op een prachtige lokatie. A day to remember!

Romantische en originele posters van een prachtig huwelijk

PosterTime heeft voor bruidsparen verschillende originele bruiloft posters ontworpen die een mooie herinnering bieden aan deze bijzondere dag. Leuk als cadeau voor jezelf, of als persoonlijk huwelijkscadeau voor vrienden. Alle posters kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de trouwdatum, namen en trouwlokatie. Kies je voor een romantische schets van het bruidspaar, een poster met verliefde flamingo's of een originele soundwave poster (geluidsgolf) van de openingsdans of een ander speciaal lied. Met onze soundwave (geluidsgolf) posters kun je zelfs het JA woord vereeuwigen! Keuze genoeg, succes verzekerd!  

Bruiloft tekstposters

Gebaseerd op de tram- en busborden uit Londen bieden we posters aan waar het hele verhaal van het bruidspaar verteld kan worden. Waar hebben jullie elkaar ontmoet, de eerste plek waar je bent gaan samenwonen, de datum en lokatie van het aanzoek. Wees creatief en je krijgt een unieke en persoonlijke bruiloftposter met jouw verhaal. Deze poster is ook uitermate geschikt voor een huwelijksjubileum. 1, 5 of 12 1/2 of 30 jaar getrouwd? Vertel het levensverhaal met deze mooie tekstposter. Ben je niet van de vele woorden? Een typografische poster met alleen de inititalen van het bruidspaar of een poster met alle belangrijke data is ook een ware eyecatcher.

Maanstand posters huwelijk 

Helemaal romantisch zijn de maanstand posters. Hoe stond de maan op het moment dat je elkaar leerde kennen, tijdens het aanzoek of het JA-woord? Verkrijgbaar in 4 kleuren is er altijd wel een poster die in jouw interieur past. Deze poster is daarnaast een origineel huwelijkscadeau.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Een cadeaubon voor het bruidspaar kan uitkomst bieden.

 

 

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel