Navigatie

Bestel voor lang blijvende herinneringen: een gepersonaliseerde geboorteposter van PosterTime

Baby Time? PosterTime. Een geboorteposter is een leuk kraamcadeau en een perfecte aanvulling op elke baby- of kinderkamer. Alle posters kunnen worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld de naam van de baby, de geboortedatum, geboorteplaats en de lengte en het gewicht van de baby bij de geboorte en geworden gemaakt in de kleur die jij kiest. 

Kom je er niet helemaal uit? Een cadeaubon voor de kersverse ouders, zodat zij zelf een keuze kunnen maken voor een geboorteposter van hun kleintje, is ook leuk om te geven. 

Ruim aanbod kraamcadeaus: Tekstposters, geboorteschets op schaal, sterrenbeeldposters en maanstand posters

Zoek je een origineel kado voor een kraamfeest, een doop of kinderverjaardag of wil je je partner verrassen met een unieke poster over jullie kleintje? Keuze genoeg:  Een poster met een 1:1 schets van de baby bij de geboorte of juist een frisse, stoere sterrenbeeldposter? Of is een poster met de maanstand tijdens de geboorte jouw favoriet? Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt die allemaal een mooie herinnering bieden aan deze bijzondere gebeurtenis en de babykamer opfleuren. 

Een persoonlijk verhaal op een geboorte tekstposter

Gebaseerd op de tram- en busborden uit Londen bieden we posters aan die meer vertellen over de geboorte van de nieuwe wereldburger. Wat is de volledige naam van de baby, wanneer is hij of zij precies geboren en waar? Hoe heten eventuele broertjes en / of zusjes? Wat was het gewicht bij geboorte?  Een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau!

Romantische maanstand posters als blikvanger in je interieur

Heel romantisch zijn de maanstand posters. Hoe stond de maan op de geboortedag van de baby? Naast de naam zie je ook de naam van het kindje en de geboortedatum terug in de poster. Een origineel kado voor een kraamfeest! 

 

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel