Navigatie

Unieke familie posters

Family Time? PosterTime! Want ook voor families maken we mooie en originele posters. Een stamboomposter in de vorm van een metrolijnkaart, prachtig in een industrieel interieur. Of een Venn diagram die een grafisch ontwerp geeft van je familie. En natuurlijk hebben we ook de tekstposter voor jouw familie. Hiermee vertel je een persoonlijk verhaal, gegarandeerd een succes als uniek kado bij een verjaardag of jubileum. 

Voor liefhebbers van grafische ontwerpen: de metrolijn stamboomposter of een Venn-diagram van de familie

Een stamboom in de vorm van de kaart van een metrolijn afgedrukt op een poster, hoe origineel is dat? Bedenk er nog een persoonlijke boodschap bij en je hebt een exclusief kado voor een speciale verjaardag of familiegelegenheid. Prachtig in een modern interieur!

Heel persoonlijk: Een familie tekstposter 

Deze posters zijn geïnspireerd op de ouderwetse tram- en busborden uit Londen en zijn een originele manier om meer te te vertellen over bijvoorbeeld een familie. Wat is het verhaal van jouw familie? Wat zijn gezamenlijke herinneringen, waar zijn jullie opgegroeid, hebben jullie een favoriete vakantieplek etc? Leg het vast op een unieke poster en verras bijvoorbeeld opa of oma met dit persoonlijk kado! 

Verrassende posters voor Moederdag

Of in juni voor vaderdag! Aan de hand van een foto maken wij een zogenaamde silhouette poster in de door jou gewenste kleur. Of we zetten een lieve boodschap om in een geluidsgolf die we afdrukken op een poster of we vertellen aan de hand van tekst een verhaal over je moeder. Het is allemaal mogelijk. En één ding is zeker:  Hier worden mama's blij van! En dat verdienen ze toch dubbel en dwars?

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel