Navigatie

Geniet van je reisherinneringen met een gepersonaliseerde reisposter

Travel Time? PosterTime. Het einde van een kale muur is in zicht met de verschillende ontwerpen die we hebben voor reislustigen. Leg bijvoorbeeld al je reisbestemmingen vast met een gepersonaliseerde tekstposter in een zogenaamde travel tram banner. Of kies voor de wereldkaart met jouw favoriete bestemmingen daarop aangegeven. Met een mooie lijst erom heen (niet inbegrepen) creëer je zo een blikvanger in je interieur.

Een persoonlijke wereldkaart poster voor de echte reiziger

Not all who wander are lost ...  Een prachtige poster waarop je jouw favoriete bestemmingen kunt weergeven, verbonden door lijnen. Zowel de kleur van de wereldkaart als de kleur van de achtergrond kun je kiezen. Een origineel en persoonlijk kado. 

Een unieke wegwijzerposter 

Vrolijk en origineel, dat is deze wegwijzerposter die een reisverhaal vertelt aan de hand van wegwijzeringen en zo een unieke herinnering vormt aan favoriete bestemmingen. Uiteraard in de kleur die jij wenst.

Heel persoonlijk: Tekstposter reis

Vervlogen tijden gaan weer leven met deze tekstposter die je opnieuw meeneemt naar voor jou bijzondere bestemmingen of adressen. Deze poster is gebaseerd op de ouderwetse bus- en tramborden uit Londen en erg leuk als persoonlijk kado voor een liefhebber van reizen! 

Origineel: Posters met luchthavencodes

Op deze poster leggen we luchthavens vast aan de hand van de afkortingen, zoals je ze ook op de bagagelabels ziet. Een origineel kado voor expats of voor mensen voor wie bepaalde luchthavens om een andere reden belangrijk zijn. 

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel