Navigatie

Tekstposters: vertel een verhaal

Onze tekstposters zijn gebaseerd op de ouderwetse bus- en tramborden in Londen. Ze vertellen allemaal een verhaal. Over bijvoorbeeld een persoon, een bruiloft, een familie, een stad, woonplekken of gemaakte reizen. Jij kiest de kleur en de tekst die je op de poster wilt en wij maken hem speciaal voor jou. Een origineel kado voor allerlei gelegenheden! 

Poster geboorte: blikvanger in de babykamer

Geboorteposters zijn niet meer weg te denken als wanddecoratie voor een babykamer. Deze strakke minimalistische tekstposter is te personaliseren met: de naam, lengte, gewicht, datum, geboorteplaats, eventuele broertjes of zusjes. Alles is mogelijk, wees creatief, want iedere poster is custom-made. 

Origineel cadeau huwelijk

Voor een jubileum of bruiloft is de tekstposter een ideaal cadeau. Vertel het verhaal van de ontmoeting tot de grote dag, of tot aan dat jubileum. Met een teksposter kun je alle hoogtepunten weergeven, uiteraard in een kleurcombinatie die past in jouw interieur.

Veel verhuisd of een echte reiziger? Een reis tekstposter of tekstposter van jouw stad

Dat ene restaurantje, winkeltje, of verstopte barretje. Grote kans dat je voor je favoriete stad of land een hele lijst aan leuke straten en plekjes hebt die juist niet in alle grote reisgidsen staan. Met een reis of stadsposter maak je een unieke poster die iedere keer weer een mooie herinnering oproept aan jouw favoriete bestemming. Ben je veel verhuisd of heb je veel gereisd en kun je een poster vullen met al jouw oude adressen of favoriete landen of steden? Met onze tekstposter vergeet je nooit meer waar je allemaal geweest bent of gewoond hebt.

Tekstposter familie of verjaardag

Je bent op zoek naar een cadeau voor je moeder die 60 is geworden. Zoek niet verder, met een tekstposter kun je alle belangrijke momenten in haar leven weergeven, maar ook alles vertellen wat jouw familie nu uniek maakt. Zeker voor alle mijlpaal verjaardagen is dit cadeau een echte hit.

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel