Navigatie

Persoonlijke verjaardag posters

Hieperdepiep hoeraaaa! It's your birthday! Bij speciale verjaardagen zoals 18, 21, 30, 40 of 50 jaar hoort natuurlijk een bijzonder verjaardagskado. Wat denk je van een tekstposter waarin het leven van de jarige wordt beschreven? Of een maanstandposter met de geboortedatum van de jarige? Wat je ook kiest, met een gepersonaliseerde poster is succes verzekerd. 

Tekstposter verjaardag, een verrassend kado! 

Deze posters zijn geïnspireerd op de ouderwetse tram- en busborden uit Londen. Ze kunnen heel goed gebruikt worden om meer te vertellen over iemand. Hoe leuk is het om voor een bijzondere verjaardag zo'n persoonlijke poster aan de jarige job te geven? Denk aan informatie zoals iemands geboortejaar of de geboorteplaats van de jarige, waar is hij of zij naar school gegaan, wat zijn hobby's en speciale gezamenlijke herinneringen? Een verrassing voor iedere jarige en een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een 18 jaar, 21, 40 of 50 jaar verjaardag.

Maanstandposter verjaardag

Een poster met de precieze stand van de maan op de geboortedag van de jarige, hoe origineel is dat? Je kunt voor een lichte kleur kiezen als de jarige overdag geboren is of juist voor een donkere kleur voor een geboorte in de nacht. Of je kiest voor een kleur die matcht bij het interieur, zodat deze gepersonaliseerde poster een blikvanger in huis wordt! 

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel