Navigatie

Veelgestelde vragen

BESTELLEN

Hoe plaats ik een bestelling?

Het unieke aan PosterTime is de grote mate van personalisatie die mogelijk is bij onze posters. Wij maken de posters speciaal voor jou! Al onze posters kunnen besteld worden in onze webshop. Je kiest een design dat je aanspreekt en geeft bij de opmerkingen aan welke gegevens gepersonaliseerd moeten worden en emailt ons eventueel een foto of geluidsfragment. Bij ieder ontwerp staat aangegeven welke informatie we van je nodig hebben. Zie verder in onze werkwijze.

Kan ik een bestelling annuleren? 

Iedere poster wordt speciaal voor jou ontworpen. Mocht je je om een of andere reden toch bedenken, stuur ons dan direct een bericht, dan kunnen we kijken of de bestelling nog geannuleerd of gewijzigd kan worden.

Ik ben een zakelijke klant. Kan ik ook posters inkopen voor wederverkoop?

Jazeker, dat kan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

LEVERTIJD, VERPAKKING EN VERZENDING

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Onze posters worden speciaal voor jou ontworpen en geproduceerd, dus dat duurt wat langer. Nadat we je akkoord hebben ontvangen op het voorbeeld dat we voor jou hebben gemaakt, ontvang je je poster binnen vijf werkdagen op het door jou gewenste adres. Zie verder in onze werkwijze.

Hoe worden de posters verpakt? 

Onze posters worden verpakt in bubbeltjesfolie en daarna ofwel in een "postertube" of tussen twee platte kartonnen platen gestopt. Wij doen ons uiterste beste om te zorgen dat jouw poster heelhuids aankomt. Mocht er om een of andere reden toch een beschadiging optreden, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf 29 euro zijn de verzendkosten gratis. Daaronder zijn ze 4,95 euro (standaardprijs voor pakketpost) 

PRODUCTEN

Welk papier gebruiken jullie voor de posters?

We drukken onze posters op 250 grams houtvrij gesatineerd poster papier. Deze gestreken kwaliteit heeft een gladde structuur en is uitermate geschikte voor full color afbeeldingen.

Kan ik de ontwerpen ook laten afdrukken op andere materialen, zoals canvas, hout of dibond?

Ja, afdrukken op andere materialen is zeker mogelijk. Stuur ons een berichtje en we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik ook andere maten dan de geboden opties kiezen?

Ja, dat kan. Neem contact met ons op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Zijn de posters ook verkrijgbaar in andere kleuren dan de voorbeelden op de website? 

Onze kleurenkaart biedt twintig verschillende kleurenopties om uit te kiezen. Als de door jou gewenste kleur er niet tussen zit, laat ons dan weten welke kleur je in gedachten hebt en stuur een plaatje in die kleur mee , dan gaan we ermee aan de slag. Houd er rekening mee dat de kleuren op je scherm iets kunnen afwijken van de kleuren op de poster. Dit kan komen door de instellingen van je beeldscherm.

Leveren jullie ook lijsten? 

We leveren geen lijsten, maar kunnen je wel tips geven over waar je passende lijsten, hangers of klemmen voor onze posters kunt vinden. 

Wissellijsten voor A3-formaat posters vind je onder andere bij Bol.com, de Lijstenfabriek.nlposters.nl of bij de Regenboog. Een andere optie is te kiezen voor de goedkope Ribba lijst van IKEA in het formaat 40cm x 50cm. Hiervoor zul je dan wel een passepartout op A3 formaat moeten maken. Wil je niet zelf aan de slag? Een passepartout kun je vrij voordelig op maat laten maken bij de Regenboog.

Een B2-poster past in iedere 50x70cm wissellijst. En de B1 poster in alle standaard 70x100cm lijsten. Goedkope lijsten in deze formaten zijn onder andere te koop bij de IKEA of HEMA.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuke posterhanger. Neem dan eens een kijkje op welovedeco.nl of posters.nl.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker! We hebben voor iedere soort poster een passende cadeaubon. De bedragen hiervoor zijn 24 euro, 29 euro, 34 euro, 39 euro, 44 euro en 54 euro. We sturen de bon naar het door jou gewenste adres.  Dit kan je eigen adres zijn, zodat je de cadeaubon zelf kunt geven of het adres van de ontvanger. Als de ontvanger de bon bij PosterTime besteedt, hoeft hij of zij alleen maar de code op de bon in te vullen bij de bestelling. Leuk om te geven en om te krijgen! Klik hier voor meer informatie en om een cadeaubon te kopen. 

RETOURNEREN

Kan ik mijn produkten altijd retourneren?
Omdat PosterTime alle posters speciaal voor jou afdrukt is het helaas niet mogelijk om jouw poster(s) retour te sturen. Het herroepingsrecht is namelijk uitgesloten voor alle producten op maat.  Als je poster echter niet geleverd wordt zoals het voorbeeld in de PDF-file dat je eerder hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen en zoeken we naar een passende oplossing.  

OVERIG

Waar kan ik met mijn klacht terecht?
Heb je een klacht, stuur dan een bericht naar: info@postertime.nl.  Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk.

 

 

 

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel