Muziekposter: een unieke herinnering aan een lied als origineel kado 

Muziek brengt mensen tot elkaar, troost en helpt terug te gaan naar de meest bijzondere herinneringen. Hoe mooi is het daarom om een voor jou bijzonder lied vast te leggen op een poster zodat je er dagelijks aan wordt herinnerd? Jij kiest de kleur en het nummer en de tekst die je op de poster wilt en wij maken de poster speciaal voor jou. Music gives happiness and brings back memories!

Unieke soundwave poster van de openingsdans als unieke herinnering

Bijna ieder stel heeft wel een liedje dat echt bij hen hoort. Het nummer dat gedraaid werd tijdens jullie eerste zoen, de openingsdans van jullie huwerlijk, het lied dat werd gedraaid wanneer jullie elkaar de ring omschoven of misschien juist een nummer dat jullie herinnert aan jullie entree in de trouwzaal? Leg de geluidsgolven van "jullie" liedje vast op een zogenaamde soundwave poster of door middel van een vintage LP.  Ook leuk om kado te geven aan het bruidspaar! Uiteraard in de kleur die jij wilt. 

Poster als persoonlijk aandenken - gesproken tekst of hartslag van je nog ongeboren baby

Met een soundwave poster creëer je een prachtig persoonlijk aandenken aan een voor jou belangrijk moment. Aan de hand van een geluidsfragment maken we de poster speciaal voor jou. Het JA-woord, het huwelijksaanzoek, je kleintje die voor het eerst mama of papa zegt of een andere lieve gesproken tekst. Ook heel uniek: de hartslag van je baby-tje nog in je buik die we omzetten in een geluidsgolf. Alles is mogelijk. Stuur ons je geluidsfragment en een tekst en wij zorgen voor een unieke soundwave poster. 

Songtekst poster als origineel kado voor je partner

Welk liedje heeft een speciale betekenis voor jou en je lief? Creëer een blijvende herinnering aan dit lied met een songtekst poster waarin we de tekst van jouw gewenste nummer voluit schrijven op een poster. In de kleur van jouw keuze en met een persoonlijke boodschap om je kado compleet te maken. 

 

Sorteer op
 • LP poster
  LP poster

  GEPERSONALISEERDE LP MUZIEKPOSTERWelk liedje heeft een speciale betekenis voor jou en je partner? Leg dat liedje vast op een vintage LP poster en verras je lief ermee!

  Welke gegevens hebben we nodig?

  Kies een achtergrondkleur en…

  € 22,00
 • Songtekst poster van lied naar keuze - 20 kleuren
  Songtekst poster van lied naar keuze - 20 kleuren

  SONGTEKST POSTER - VOOR DE MUZIEKLIEFHEBBERWelk liedje heeft een speciale betekenis voor jou en je partner? Creëer een blijvende herinnering aan dit lied met een songtekst poster.

  Welke gegevens hebben we nodig?Kies een…

  € 29,00
 • Soundwave poster met songtekst
  Soundwave poster met songtekst

  SOUNDWAVE POSTER MET SONGTEKSTZie jouw favoriete lied vertaald in een geluidsgolf. We hebben allemaal wel een lied dat ons doet denken aan een speciaal persoon of moment in ons leven. Of een lied wat op een andere manier een…

  € 37,00
 • Soundwave poster - jouw lied
  Soundwave poster - jouw lied

  SOUNDWAVE POSTER VAN JOUW FAVORIETE LIEDDe openingsdans, het lied waar je speciale herinneringen aan hebt.. Iedereen heeft wel een lied wat een speciale betekenis heeft. Voor deze poster zetten we de muziek om in een geluidsgolf.…

  € 37,00
 • Soundwave poster - eigen geluid
  Soundwave poster - eigen geluid

  SOUNDWAVEPOSTER VAN EEN EIGEN GELUID - PERSOONLIJK CADEAUHet JA woord, de eerste woordjes van je baby, een gesproken lieve tekst voor een dierbare, een aanzoek.. het kan allemaal. Ieder geluid creeert een geluidsgolf - soundwave.…

  € 37,00
© 2017 - 2024 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel