Over ons 

Ready to sell in 2015,  op een bazaar in ManilaIn 2014 leerden we elkaar kennen in Manila, waar we toen allebei met ons gezin woonden. We deelden al snel de passie om kleurrijke souvenirs met een Filipijnse twist te ontwerpen en verkopen.  Met de productie van een Filipijns kwartetspel, was Makulay (wat "kleurrijk"  betekent in het Filipijns) Colorful Memories geboren. Geïnspireerd door de Filipijnse cultuur volgden nog vele ontwerpen van posters en ansichtkaarten. Met de winst ondersteunden we Young Focus, een stichting die zich inzet voor het onderwijs van kinderen in de sloppenwijken van Manila. Eenmaal terug in Nederland kriebelde het opnieuw om samen leuke posters te maken en zo ontstond eind 2017 PosterTime. Met PosterTime blijven wij de stichting Young Focus een warm hart toedragen. Voor meer informatie over de stichting Young Focus kun je een kijkje nemen op  www.youngfocus.nl

Over Mirjam

Vanaf mid 2016 weer op Nederlandse bodem geniet ik van de seizoenen, gezellige avondjes met familie en vrienden dichtbij, reizen met mijn gezin, een wandeling met doodle Pip, mijn puber zonen en het gemak van online shoppen :). Mijn hart gaat sneller kloppen van het creatieve proces en ik kan me hier helemaal in verliezen. Inspiratie vind ik overal, in kleuren, prints of een wandeling in het bos. Sinds 2010 maak ik in opdracht persoonlijke verhalende schilderijen op basis van foto's en illustraties. Nu stort ik me samen met Renske op de persoonlijke posters. Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken met niet alleen een mooi ontwerp, maar een aandenken aan een mooi moment of gebeurtenis!

Over Renske

Vanaf mijn verhuizing naar Vietnam in 2008 haal ik veel plezier en voldoening uit de combinatie van organiseren, ondernemen en creatief bezig zijn. Vrolijke stoffen slingers in Vietnam, kookworkshops voor kinderen in België, houten kratjes en een kwartetspel en posters met een Filipijnse twist in de Filipijnen. Naast het werken aan PosterTime geniet ik van mijn gezin, gezelligheid, een goed boek en van de natuur. Tennis, hardlopen en wandelen met mijn hond geven me energie en inspiratie. Mijn twee pubers maken me een trotse moeder en samen met mijn gezin ontdek ik graag nieuwe landen en culturen. Wat is er nog veel moois te ontdekken! 

 

 

 

© 2017 - 2023 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel