Navigatie
artikelen per pagina
artikelen per pagina

Unieke posters van jouw stad

City time? PosterTime! Zoek je een uniek cadeau voor iemand die gaat verhuizen, op kamers gaat, is afgestudeerd of gewoon voor iemand die trots is op zijn stad, kies dan voor één van onze stadsposters. Met een plattegrond, of juist met tekst. In de kleur die jij wilt. Als blijvende herinnering aan een speciale plek. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Onze cadeaubon biedt uitkomst. 

Geografische poster met stadsplattegrond voor een housewarming

Op deze poster zie je de plattegrond van een dorp of stad terug. Je kunt kiezen voor een plattegrond in een minimalistische stijl of voor een plattegrond in een potloodschets. Beide ontwerpen zijn krachtig door hun eenvoud. Een leuk kado voor iemand die trots is op zijn stad of als kado voor een housewarming. 

Stoer en stijlvol: poster met provinciekaart

Ook deze poster wordt gemaakt in een potloodschets en wordt gekenmerkt door haar eenvoud. Hij is te bestellen in al onze kleuren en vormt een blikvanger aan de muur. Leuk als kado voor iemand die trots is op zijn provincie of voor een afscheidsfeest bij een verhuizing naar het buitenland! 

Home is where the heart is: een plattegrond poster met een persoonlijk tintje

Deze poster laat de plattegrond van een deel van de stad of wijk zien in de vorm van een huis of hart. We zoomen zover in als jij wilt waardoor ook een specifiek adres zichtbaar kan worden. We kunnen daar een hartje bij plaatsen en dan nog een persoonlijke boodschap of het specifieke adres erbij en klaar is je originele kado. Leuk om te geven aan bijvoorbeeld vrienden of familie met een nieuwe woning, of voor die vriendin die vertrekt uit het studentenhuis. 

Tekstposter stad 

De tekstposters van PosterTime zijn gebaseerd op de tram- en busborden uit Londen. Aan de hand van losse woorden van bijvoorbeeld namen van bekende gebouwen of straten vertellen ze als het ware een verhaal over een stad. We kunnen de poster ook een persoonlijk tintje geven door bijvoorbeeld een woonadres of de naam van een favoriet restaurant toe te voegen. 

 

 

© 2017 - 2018 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel