Reisposters: Geniet van je reisherinneringen met een gepersonaliseerde travel poster

Travel Time? PosterTime. Het einde van een kale muur is in zicht met de verschillende ontwerpen die we hebben voor reislustigen. Leg bijvoorbeeld al je reisbestemmingen vast met een gepersonaliseerde tekstposter die geïnspireerd zijn op de voormalige tram- en busborden uit Londen. Of kies voor de wereldkaart met jouw favoriete bestemmingen daarop aangegeven. Met een mooie lijst erom heen (niet inbegrepen) creëer je zo een blikvanger in je interieur.

Een persoonlijke wereldkaart poster voor de echte reiziger

Not all who wander are lost ...  Een prachtige poster waarop je jouw favoriete bestemmingen kunt weergeven, verbonden door lijnen. Je kunt zowel de kleur van de wereldkaart als de kleur van de achtergrond kiezen. Een origineel en persoonlijk kado. Wil je alleen de wereldkaart, zonder specifieke bestemmingen die opvallen? Dat kan natuurlijk ook. 

Een unieke wegwijzerposter 

Vrolijk en origineel, dat is deze wegwijzerposter die een reisverhaal vertelt aan de hand van wegwijzeringen en zo een unieke herinnering vormt aan favoriete bestemmingen. Uiteraard in de kleur die jij wenst. Met 20 kleurvarianten is er altijd wel eentje die past in jouw interieur! 

Posters met luchthavencodes: heel orgineel

Op deze poster leggen we luchthavens vast aan de hand van de afkortingen, zoals je ze ook op de bagagelabels ziet. Een origineel kado voor expats of voor mensen voor wie bepaalde luchthavens om een andere reden belangrijk zijn. Verkrijgbaar in 3 stoere en trendy kleurcombinaties. 

Tekstposter reis: heel persoonlijk

Vervlogen tijden gaan weer leven met deze tekstposter die je opnieuw meeneemt naar voor jou bijzondere bestemmingen of adressen. Deze poster is gebaseerd op de ouderwetse bus- en tramborden uit Londen en erg leuk als persoonlijk kado voor een liefhebber van reizen! 

 

Sorteer op
 • Tekstposter reizen
  Tekstposter reizen

  TEKSTPOSTER VOOR DE ECHTE REIZIGERVoor de echte reiziger een musthave: een tekstposter, gebaseerd op de ouderwetse trambanners uit Londen, met al jouw favoriete reisbestemmingen. Deze reisposter is een mooie, blijvende herinnering…

  € 27,00
 • Reisposter - wegwijzer
  Reisposter - wegwijzer

  REISPOSTER - WEGWIJZERJe kent ze vast wel; die wegwijzers die alle kanten opwijzen naar verre bestemmingen. Met deze originele reisposter kun je jouw favoriete bestemmingen weergeven. Want 'Not all who wander are lost". Mooi…

  € 22,00
 • Wereldkaart poster
  Wereldkaart poster

  WERELDKAART POSTER - GEPERSONALISEERDMust have voor de echte reiziger: een wereldkaart poster waarop je je reizen kunt laten vastleggen. Kies voor zwart wit of juist kleur. Er is er altijd eentje die in jouw interieur past!

  Na…

  € 22,00
© 2017 - 2024 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel