Kan ik mijn prints retourneren? 
Omdat PosterTime alle posters speciaal voor jou afdrukt en ontwerpt is het helaas niet mogelijk om jouw poster(s) retour te sturen. Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten: a) die door PosterTime tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de Koper; b) die duidelijk persoonlijk van aard zijn; c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Als je poster echter niet geleverd wordt zoals het voorbeeld in de PDF-file dat je eerder hebt ontvangen, of er is iets mis met de print, dan kun je contact met ons opnemen en zoeken we naar een passende oplossing.  

Kan ik mijn lijst retourneren?

Mocht de lijst niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen om de retour te melden. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om de lijst terug te sturen. De lijst dient zonder schade en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking teruggestuurd te worden. De retourkosten zijn voor de klant. Na ontvangst van de geretourneerde items wordt het geld binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer dat opgegeven is. 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel