Posters met minimalistische schetsen

Soms is eenvoud all it takes. De minimalistische poster wordt steeds populairder. En dat is niet zo gek. De ontwerpen gaan uit van zo min mogelijk toeters en bellen, waardoor deze poster perfect past in ieder interieur. 

Geboorteposter met baby schets op schaal

Hoe klein was jouw baby bij de geboorte? Met de babyschets op ware schaal heb je voor altijd een aandenken aan hoe klein jouw baby ooit was. Deze gepersonaliseerde poster bieden we aan in verschillende ontwerpen. Kies er één, laat ons weten hoe lang de newborn is en wij maken de babyschets in die lengte. Tot slot voegen we de naam en geboortedatum van de newborn toe en klaar is je gepersonaliseerde geboorteposter. 

Uniek persoonlijk cadeau voor bruidsparen

Voor bruidsparen maken we op basis van een foto een minimalistische schets. Een origineel en modern cadeau voor jezelf of voor een aanstaand bruidspaar! Bekijk de voorbeelden om een indruk te krijgen hoe jouw schets eruit zal zien. En zoals bij al onze posters geldt: je krijgt altijd eerst een proefontwerp opgestuurd. 

Schets van jouw zwangerschap

Leg je zwangerschap vast met een minimalistische schets van je zwangere buik. Een uniek aandenken aan deze bijzondere periode. De minimalistische schets past in ieder interieur.

Poster met familieschets

Ook voor families of vrienden kunnen we een minimalistische schets maken van een foto. Een herinnering aan een speciaal moment en een mooi cadeau voor een bijzondere verjaardag of jubileum. 

Huisportret - schets van jouw huis

Ook van je huis, je thuis, jouw plekje met al je herinneringen kunnen we een schets maken. Hoe bijzonder is dat? Aan de hand van een foto maken we een minimalistische schets van je huis. Je eerste eigen huis, het huis waarin je bent opgegroeid, het huis waarin jullie zijn gaan samenwonen, je studentenhuis... Het kan allemaal. Een mooi aandenken en uniek cadeau bij bijvoorbeeld een verhuizing. 

 

 

Sorteer op
 • Handgetekende schets van een foto
  Handgetekende schets van een foto

  Een dierbaar cadeau voor jezelf of naaste: handgetekende schets van een foto

  Bij het maken van een schets werken we met een vanaf prijs. De prijs van 59 euro is gebaseerd op een handgetekende schets van maximaal 4 personen. Wil…

  € 59,00
 • Huisportret - schets
  Huisportret - schets

  HUISPORTRET - SCHETS VAN JOUW HUISJe huis, je thuis, jouw plekje met al je herinneringen. Hoe bijzonder is het om een portret te laten tekenen van je (t)huis. Aan de hand van een foto maken we een minimalistische schets van je…

  € 59,00
 • Poster met babyschets op schaal van eigen foto
  Poster met babyschets op schaal van eigen foto

  Voor deze poster maken we een minimalistische babyschets op basis van een foto die je ons stuurt. We maken deze schets op ware grootte aan de hand van de lengte in cm van jouw kindje bij de geboorte.

  € 59,00
 • Poster met 1:1 babyschets - 1 lijn
  Poster met 1:1 babyschets - 1 lijn

  Deze persoonlijke 1 lijn schets op 1:1 schaal van een baby wordt opgemaakt in exact de geboortelengte van je baby. Een onvergetelijke herinnering aan de geboorte.

  € 37,00
 • Poster met 1:1 babyschets - verticaal
  Poster met 1:1 babyschets - verticaal

  Personaliseer jouw geboorteposter met een babyschets op schaal. De minimalistische schets wordt op 1:1 schaal gemaakt naar de exacte lengte van je kindje bij de geboorte.

  € 37,00
 • Jouw zwangere buik schets - handgetekend
  Jouw zwangere buik schets - handgetekend

  HANDGETEKENDE SCHETS VAN JOUW ZWANGERE BUIK Een zwangerschap is een hele bijzondere periode. De groei van je kindje in je buik en dan de uiteindelijke geboorte is een mijlpaal in het leven en met niets anders te vergelijken. Aan…

  € 59,00
 • Handgetekende schets - digitaal bestand
  Handgetekende schets - digitaal bestand

  Digitaal bestand van schets

  Aan de hand van een foto maakt PosterTime in overleg een passende persoonlijke schets. Deze schets kan afgedrukt worden op een poster, maar ook zoals bij deze optie, geleverd worden als een digitaal…

  € 79,00
© 2017 - 2024 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel