Poster met babyschets op schaal van je baby: uniek kraamcadeau

De illustratie op deze minimalistische geboorteposter komt overeen met de daadwerkelijke lengte van de baby bij geboorte. Je kindje wordt dus op schaal nagetekend, net zo groot als toen hij of zij geboren werd. Zo heb je voor altijd een prachtige herinnering aan hoe klein je baby ooit was. We maken deze gepersonaliseerde poster in moderne grijstinten waarbij de schets optimaal tot zijn recht komt. Onderaan de schets zie je de naam, lengte, gewicht en geboortedatum van de baby terug. Deze gepersonaliseerde geboorteposter is het unieke kraamcadeau voor kersverse ouders dat smaakvol staat in ieder interieur! 

Babyschets van eigen foto

Helemaal bijzonder: een handgetekende schets op basis van een foto van jouw eigen baby. 

 

 

Sorteer op
 • Poster met babyschets op schaal van eigen foto
  Poster met babyschets op schaal van eigen foto

  Voor deze poster maken we een minimalistische babyschets op basis van een foto die je ons stuurt. We maken deze schets op ware grootte aan de hand van de lengte in cm van jouw kindje bij de geboorte.

  € 59,00
 • Poster met 1:1 babyschets - 1 lijn
  Poster met 1:1 babyschets - 1 lijn

  Deze persoonlijke 1 lijn schets op 1:1 schaal van een baby wordt opgemaakt in exact de geboortelengte van je baby. Een onvergetelijke herinnering aan de geboorte.

  € 37,00
 • Poster met 1:1 babyschets - verticaal
  Poster met 1:1 babyschets - verticaal

  Personaliseer jouw geboorteposter met een babyschets op schaal. De minimalistische schets wordt op 1:1 schaal gemaakt naar de exacte lengte van je kindje bij de geboorte.

  € 37,00
 • Poster met 1:1 babyschets - horizontaal
  Poster met 1:1 babyschets - horizontaal

  Deze minimalistische schets van een pasgeboren baby in horizontale buikigging zorgt voor een onvergetelijke herinnering. We maken de babyschets in de exacte lengte van je kleintje bij geboorte.

  € 37,00
© 2017 - 2024 PosterTime | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel